• 200 g økologiske grovvalsede havregryn
  • 7½ dl økologisk mælk, vand eller en blanding
  • lidt havsalt
  • 2 modne og moste bananer
  • 2 skvæt whisky
  • 1/4 tsk revet muskatnød
  • flydende økologisk honning efter behag
Print Friendly

Denne havregrød er ABSOLUT ikke for børn! Jeg laver ofte denne havregrød med whiskey dagen efter en kæmpe bender med gutterne, og den virker hver gang mod tømmermændene.

Efterhånden har jeg fået den introduceret for det meste af vennekredsen, og de er også begyndt at sværge til denne havregrød med whiskey, som en kur mod hangovers, der både er mere effektfuld, mere velsmagende og MEGET billigere end en tur på mågen.

Havregrød med whiskey og banan

Kom havregryn og mælk/vand i en gryde sammen med et nip salt. Lad grøden simre ved jævn varme i 3 – 5 min. under omrøring. Mos de to modne bananer og hæld banerne over den færdige havregrød sammen med et drys muskatnød og et par skvæt god whiskey. Top evt. grøden af med noget flydende honning efter behag.

>> Køb økologiske grovvalsede havregryn her <<

Jeg skal være ærlig at sige, at jeg lige skulle vænne mig til smagen af denne havregrød med whiskey, da grøden har en mere markant og anderledes smag pga. whiskeyen og muskatnødden. Men sammen med et stort glas vand, et par hovedpinepiller og et stort glas juice, er dine tømmermænd hurtigt kureret, du har det betydelig bedre med dig selv og din pengepung har det bedre, end hvis du havde ramt de gyldne buer :)

Har du en god opskrift på grød, må du gerne del den her på bloggen!

Klik her for at indsende din grødopskrift

Annonce

Bedøm opskriften